LEVERTIJD, VERZENDKOSTEN EN BETALEN

Wij doen erg ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren, in de meeste gevallen is dit al binnen 1-5 werkdagen te verrichten. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten

De producten op de website zijn exclusief verzendkosten. Producten die in Nederland worden afgeleverd, worden verzonden via PostNL. Dit kost € 7,50 tot een maximum van € 150,00.

Voor België en Duitsland berekenen wij verzendkosten van € 15,00 tot een maximum van € 150,00. Wanneer u een bestelling plaatst van meer dan € 150,00, dan wordt u bestelling gratis verzonden.

Waarom rekenen we altijd verzendkosten?

Om de productprijs laag te houden, verwerken we geen verzendkosten in de prijzen. Wanneer u een bestelling toevoegt aan uw winkelmandje, worden de verzendkosten hier ook automatisch bij berekend.

De levering van kleine pakketten verloopt via de postbode of pakketbezorging van verschillende pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij dit niet garanderen. Indien het een pakketdienst betreft, ontvangt u in de loop van de middag een track and trace code.

De levering van grote pakketten zoals partytenten gaan via UPS en/of DPD. Zodra het pakket in ontvangst is genomen, ontvangt u een bevestiging van ontvangst met een leveringsdatum. Op de dag van levering ontvangt u uiterlijk om 09:00 uur een tijdsindicatie.

Betaling

Er zijn op onze website diverse mogelijkheden om te betalen. U kunt bij ons betalen via: IDEAL en overboeking.

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u bij ons gemakkelijk afrekenen binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Eventuele betaalkosten worden in het afrekenproces vermeld.

Kiest u voor één van de betaalmogelijkheden om vooraf te betalen, dan dient 100% van de koopprijs te worden betaald.

Betalen bij ophalen

U kunt er ook voor kiezen om het product pas te betalen wanneer u het ophaalt. Alleen dan vragen we wel om een aanbetaling te doen van 20%. U kunt zowel contant als met de pin bij ons betalen. Voor het afhalen van uw bestelling is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken. 

 

© 2016 - 2024 Tiara Benelux B.V. Luxe Partytenten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel