BESTELLEN

Krijg ik een orderbevestiging?

Ja, u krijgt binnen enkele minuten na aankoop een orderbevestiging per mail.

Kan ik een order wijzigen?

Ja, het is mogelijk om een order te wijzigen. Hiervoor kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wanneer u een bestelling wilt annuleren of juist iets toe wilt voegen aan uw bestelling, dan sturen wij een betalingslink of retourbetaling toe. Dit geldt alleen indien de producten nog niet zijn verzonden.

Wat moet ik doen als ik mijn order heb geplaatst, maar nog geen orderbevestiging heb gekregen?

Het kan af en toe voorkomen dat de orderbevestiging in de spam mailbox terecht komt. Hiervoor checkt u ‘ongewenste berichten’. De orderbevestiging na een paar uur nog niet ontvangen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Als ik een tweede bestelling plaats op dezelfde dag, betaal ik dan twee keer verzendkosten?

Als uw order nog niet verstuurd is, dan betaalt u maar één keer verzendkosten. Wij raden uw aan om even contact met ons op te nemen als u iets bij wilt bestellen.

Kan ik een order annuleren?

U kunt alleen een order annuleren mits de producten nog niet zijn verzonden. Wanneer dit wel het geval is, dan zijn de retourkosten voor de klant.

Wat moet ik doen als de order niet klopt?

Neem contact met ons op als uw order niet klopt. Hierbij kunt u denken aan incompleet of onjuist geleverd. Vermeld hierbij het bestelnummer en (eventueel) missende onderdeel.

 

© 2016 - 2024 Tiara Benelux B.V. Luxe Partytenten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel